Mono Art Gietvloer | Polyurethaan | Nijmegen

NIJMEGEN

Gietvloer in één kleur gegoten

Zeer hoogwaardige polyurethaan gietvloer in één kleur gegoten waardoor een strak en modern uiterlijk wordt verkregen.

Deze UV bestendige gietvloer wordt afgewerkt met een UV bestendige laklaag (dus: door en door UV bestendig). Onze polyurethaan vloeren zijn van uitstekende kwaliteit, zowel wat betreft de flexibiliteit als UV bestendigheid.
De Mono Art gietvloer vormt een perfecte basis voor elk interieur. Dat komt namelijk doordat de gietvloer in één kleur wordt uitgevoerd. Het creëert rust in de ruimte en uw vloer vormt in dit geval de basis waar de rest van het interieur naadloos op aansluit. Zo kan de Mono Art gietvloer als uitgangspunt worden genomen voor de kleuren van de rest van het interieur, maar de gietvloer kan ook perfect aansluiten op de kleuren van een al bestaand interieur.

U begrijpt het al; de gietvloer is geschikt voor iedere woning en voor ieder interieur!

De gietvloer wordt veel toegepast showrooms, kantoren, instellingen, openbare ruimtes, winkels maar vooral veel in woningen vanwege het comfortabele en warme karakter en vanwege de geluiddempende factoren. Daarnaast is de gietvloer eenvoudig te reinigen.

Mono Art gietvloer | polyurethaan | Verbeek Makelaars Nijmegen

Sterk, duurzaam en hygiënisch

Gietvloeren zijn sterk en flexibel waardoor ze eigenlijk nooit uit zichzelf kunnen scheuren. Gietvloeren zijn uiterst geschikt voor o.a. vloerverwarming (optioneel). Na het aanleggen hiervan kunnen de radiatoren voorgoed de deur uit, kunt u deze vrijgekomen ruimte eindelijk beter benutten en oogt het gehele huis veel rustiger en opgeruimder.

Krasbestendig

De krasvastheid of krasbestendigheid van een gietvloer kan soms wat onduidelijkheid veroorzaken. B-Art Works Gietvloeren is hier heel open en duidelijk over. Een gietvloer is een harde bedekking, ook als deze in de polyurethaan (PU) vorm gelegd wordt. Hierdoor kunnen er ook bij een gietvloer soms krassen ontstaan, bijvoorbeeld wanneer u een scherp steentje onder uw schoen heeft en u schuift uit, of als de eetkamerstoelen niet voorzien zijn van de juiste stoeldoppen.

Gietvloeren liggen er vaak strak bij, zonder enige reliëf. Daarom zal een kras eerder opvallen bij een gietvloer. De gietvloer is niet meer of minder krasbestendig of krasvast dan een tegelvloer, parket, houten vloer of andere bedekking. Het valt door het egale oppervlak alleen iets eerder op.

Voorkomen is beter…

Het voorkomen van krasvorming is dan ook echt een puntje van aandacht. U zelf kunt met simpele middelen zorgen dat de krasvorming geminimaliseerd wordt. Wij adviseren hierin het volgende:

  • een goede en ruime schoonloopmat bij de entree van uw huis. Zowel bij de voordeur, als eventueel bij de achterdeur. Het eerste en ergste vuil zal dan al achterblijven op de mat. Door de mat gelijk met de gietvloer te leggen, geeft dit tevens een mooie, strakke en chique uitstraling;
  • de vloer dagelijks met een swiffer afdoen;
  • voorzie uw meubels van de juiste bescherming. Dit kan in de vorm van goede en degelijke viltjes onder de stoelen, of zachte wielen onder de bureaustoel of eetkamerstoel. Voor meer info kunt u terecht op: scratchnomore of kijk op Floorfriendly Wanneer u de volgende kortingscodes gebruikt: SNM300365 voor scratchnomore | FF1885# voor Floorfriendly ontvangt u ook nog eens 5% korting op uw bestelling!
  • controleer de bescherming onder uw meubels regelmatig op slijtage of vuil en vervang deze tijdig;
  • gebruik onderhoudsmiddel voor uw vloer waar geen zeephoudende middelen in verwerkt zitten. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar ons schoonmaakadvies.

Bent u op de kleur uitgekeken?

Gietvloeren zijn te verkrijgen in nagenoeg alle NCS kleuren en RAL kleuren.

Door middel van het aanbrengen van een nieuwe (kleur)laag over uw bestaande gietvloer kunt u een geheel nieuwe draai aan uw interieur geven. Dat kan zijn in een geheel andere kleur, of in dezelfde kleur om juist uw huidige vloer een teint intenser te maken. Zo is uw oude gietvloer weer opgefrist voor de komende tijd. We denken graag met u mee over deze mogelijkheid!

GIETVLOEREN IN RAL OF NCS KLEUREN
GIETVLOEREN IN RAL EN NCS KLEUREN

Offerte aanvraag voor gietvloer in de regio Nijmegen

Ontvang zo spoedig mogelijk een scherpe offerte

Pin It on Pinterest

Share This