Gietvloer in de badkamer

Rust - Hygiëne - 100% waterdicht - Anti slip
Mono Art gietvloer | Polyurethaan | badkamer | regio Nijmegen

Een gietvloer in de badkamer

Wat zo mooi en praktisch is aan een gietvloer, is dat het een naadloos, strak vloersysteem is. Het kent geen naden, voegen, randen of poriën. Dat maakt de gietvloer niet alleen strak en tijdloos maar heeft daarmee ook een andere kwaliteit.

Zeer hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken en waterdicht

Stof, vuil, bacteriën hebben geen kans om te hechten en daarnaast is de gietvloer vloeistofdicht maar toch ademend. Dat maakt dat de PU gietvloer ook zeer geschikt is voor uw badkamer en/of douche. Lees ook hier mee over de voordelen van een gietvloer.

Niet glad

Gietvloeren die in de badkamer worden gegoten worden niet glad en zijn dus veilig. U kunt er zelfs voor de zekerheid voor kiezen om bij de natte gedeelten een anti-sliplaag te laten aanbrengen.

Gietvloeren zijn dunner dan keramiek

Grote tegels in de badkamer worden tegenwoordig veel gebruikt. Door grote afmetingen als 60 x 60 cm is het op (voldoende) afschot leggen van keramiek vaak een probleem. Zeker bij badkamers in huizen die ouder zijn dan 10 jaar, zijn er vaak moeilijkheden om de diepte in te gaan om zo voldoende afschot te creëren en de relatief dikke tegels kwijt te kunnen. Met gietvloeren zijn deze moeilijkheden er meestal niet omdat een gietvloer erg dun kan worden aangebracht en dat maakt een gietvloer tot een ideale badkamervloer. Op deze manier kunt u vaak dan toch die stortdouche nemen of die langgewenste inloopdouche realiseren.

Gietvloer in uw badkamer geeft rust

Wanneer u een gietvloer in de badkamer laat gieten dan kunt u dit naadloos laten doorlopen met de andere ruimte op dezelfde verdieping. U creëert op deze wijze één geheel en één uitstraling wat een ruimtelijk en rustig effect geeft.

Offerte aanvraag voor gietvloer in de regio Nijmegen

U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte op maat

Pin It on Pinterest

Share This