Vloerverwarming en Gietvloeren

Vloerverwarming en gietvloeren

Gietvloeren vormen een uiterst geschikte combinatie met vloerverwarming. Steeds meer is vloerverwarming dé warmtebron binnen de woning. Vanwege de lage warmteweerstand en de beperkte dikte (3 mm) van gietvloeren maakt dat de warmte van de vloerverwarming makkelijk door de gietvloer doorgegeven wordt.

Gietvloer met of zonder vloerverwarming

Ook wanneer u geen vloerverwarming heeft, voelt een gietvloer van B-Art Works Gietvloeren aangenaam aan.

De elasticiteit van een gietvloer zorgt voor een perfecte verdeling van warmte waardoor de gietvloer zich gemakkelijk aanpast aan de omgeving.
Is het binnen behaaglijk dan voelt de gietvloer ook lekker warm aan dit in tegenstelling tot tegels.

Bespaar energiekosten met een vloerverwarming

Doordat de gietvloeren slechts 3mm dik zijn, is de warmte veel sneller aan de oppervlakte. De verwarming onder de vloer wordt gelijkmatig verspreid waardoor het complete oppervlak wordt benut en de ruimte sneller is opgewarmd. Tevens houden de gietvloeren de warmte vast waardoor u de verwarming een uurtje voor het slapen gaan, rustig naar beneden kunt draaien en u toch in een behaaglijke woonkamer nog even kunt genieten van elkaars gezelschap of die leuke film.

De radiatoren kunnen eindelijk weg

Een ander bijkomend voordeel is dat u eindelijk die lelijke radiatoren weg kunt doen. Daar kunt u dan eindelijk die plant neerzetten of juist lekker ruimte creëren. Dus ook esthetisch gezien biedt een vloerverwarming voordelen.

Offerte aanvraag

U ontvangt binnen 48 uur een scherpe offerte

Pin It on Pinterest

Share This